feature

Waarom wij?

Dat leggen wij graag even uit.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig druk bezig met het uitbreiden van het dienstenaanbod. Je hoort er als bedrijf niet meer bij zonder het woord ‘cloud’ in je diensten. Met alle gevolgen van dien. Het verhuren van ‘cloud’ kost veel tijd, en dat gaat ten koste van de dienstbaarheid als het gaat om simpele domeinregistraties en webhosting. En laten wij daar nou net zo goed in zijn. Wij doen niet aan ‘cloud’ maar richten ons op de particulier met de wens voor een eigen website.

  • DirectAdmin
  • Gratis SSL-certificaten
  • MySQL databases
  • Dagelijkse backups
  • Supersnelle SSD
  • 24/7 support

Maar wacht

Er is nog veel meer!

secure

Direct beginnen

Na betaling kun je direct aan de slag. Ons systeem maakt de door jou aangevraagde omgeving aan en je ontvangt direct de logingegevens. Hulp nodig? Binnen no-time heb je een reactie!

secure

Dagelijkse backups

Ook al zijn we nog zo goedkoop, we weten hoe belangrijk jouw data is. Alle foto's, blog posts en overige bestanden worden bij ons dagelijks(!) opgeslagen op een andere locatie.

secure

Gratis nameservers

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bij ons kun je ook gewoon alleen je domeinnamen registreren. Je kunt gratis gebruik maken van onze redundant uitgevoerde nameservers.

secure

280+ Install Scripts

Al onze hostingpakketten bieden je de mogelijkheid om met éen druk op de knop je favoriete web-apps te installeren. Wil je toch liever dat wij Wordpress of Joomla installeren? Geen probleem.

secure

Handig controlepaneel

Je kunt natuurlijk in alle configuratiebestanden op de server kijken, maar met het online controlepaneel kun je heel gemakkelijk e-mailadressen of databases aanmaken. Geen probleem.

secure

PHP & MySQL

Wij maken gebruik van de laatste stabiele software. Veiligheid boven alles, maar de perfecte combinatie vinden met stabiliteit en werkbaarheid lukt niet overal.