Laatste nieuws

Het laatste nieuws van Dotpoint

Plesk nu beschikbaar naast DirectAdmin, 25% korting

Per september biedt Dotpoint naast de bekende hostingpakketten op het DirectAdmin-platform ook webhosting aan op het nieuwe Plesk-platform. Plesk Onyx… Lees verder

Per september biedt Dotpoint naast de bekende hostingpakketten op het DirectAdmin-platform ook webhosting aan op het nieuwe Plesk-platform. Plesk Onyx is de nieuwste versie van het gebruiksvriendelijke controlepaneel en bestaat al sinds 2001.

Plesk is in 2001 ontwikkeld door het bedrijf Plesk, Inc. (hoofdkantoor in Herndon (Virginia), softwareontwikkeling in Novosibirsk); in 2003 werd het gekocht door SWSoft, dat zich in 2008 Parallels noemde en Plesk in december 2015 verkocht aan Ingram Micro, dat in februari 2016 werd gekocht door het Chinese Tianjin Tianhai Investment, onderdeel van de HNA Group, eigenaar van Hainan Airlines.
Bron: Wikipedia

Het Plesk controlepaneel is door de jaren heen in positieve zin aangepakt. Dotpoint leverde in haar beginperiode al hosting via dit controlepaneel, maar stapte na ontevredenheid over op cPanel en daarna DirectAdmin. Enkele klanten gaven aan graag Plesk weer in gebruik te nemen en na een aantal maanden van testen kunnen we de Plesk-servers inzetten voor het grote publiek. Onze Plesk-servers staan in Nederland. Uw data is dus altijd in veilige handen.

Dat wil ik zien!
Plesk hosting uitproberen?
Gebruik kortingscode PLESK25 voor 25% korting op de eerste factuur, ongeacht de facturatieperiode.

Klik hier voor al onze hostingpakketten.

Reacties niet mogelijk