Laatste nieuws

Het laatste nieuws van Dotpoint

In januari: gratis Plesk Hosting bij een domeinnaam

Dotpoint wenst je een gezond, voorspoedig en succesvol 2018! 2017 was een zeer bijzonder jaar waarin wij veel nieuwe en… Lees verder

Dotpoint wenst je een gezond, voorspoedig en succesvol 2018! 2017 was een zeer bijzonder jaar waarin wij veel nieuwe en leuke klanten welkom hebben mogen heten.

Maar wij kijken graag naar de toekomst: in het aankomende jaar vieren we alweer ons 10-jarige bestaan. Om dat te vieren heeft Dotpoint een aantal leuke acties klaarstaan. En in januari starten we meteen goed.

Gratis webhosting bij iedere domeinnaam
Bij de registratie of verhuizing van een domeinnaam in januari geven we iedere klant een jaar lang gratis webhosting cadeau ter waarde van 15 euro. Het gaat om een pakket dat op dit moment nog niet publiek beschikbaar is bij Dotpoint.

Maak na de registratie van de domeinnaam een ticket aan onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en het domein waarmee het hostingpakket moet worden gecombineerd. Op dit hostingpakket kun je maximaal twee domeinnamen configureren. Voor een kleine vergoeding kun je meerdere domeinnamen koppelen aan het pakket en heb je meer schijfruimte tot je beschikking.

(1 gratis hostingpakket per klant toegestaan)

Reacties niet mogelijk