Bezoekersregistratie

Eenvoudig & veilig

Wilt u een snel en overzichtelijk (historisch) overzicht van uw bezoeken en deze direct kunnen inzien waar en wanneer u wilt? Dotpoint bedenkt, bouwt en onderhoudt uw persoonlijke bezoekersregistratiesysteem. Hiermee bieden wij u een luxe en betrouwbare bezoekersregistratie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met een moderne tablet bij de ingang of receptie zorgt u er met onze software voor dat het registreren van bezoekers heel eenvoudig is. De bezoeker kan zichzelf met een aantal snelle handelingen in het systeem inschrijven. En uw medewerkers ontvangen direct een melding dat zijn gast aanwezig is.

Gasten kunnen ook vooraf aangemeld worden, zodat uw receptionist(e) weet dat er bezoek wordt verwacht. Ook is het inschrijven voor de bezoeker dan vele malen sneller en gepersonaliseerd. Verder kunnen uw medewerkers bij bezoek op de hoogte gesteld worden via bijvoorbeeld SMS, e-mail, Telegram en Pushover.

 

Certificeringen

Voor veel bedrijven geldt een bezoekersregistratie-plicht. Dit is een vereiste vanuit diverse normeringen zoals bijvoorbeeld ISO-9001, ISO-27001 en HACCP. U dient te allen tijde te weten wie er op kantoor aanwezig zijn. Voor medewerkers kan dit met een toegangscontrolesysteem. Zij hebben waarschijnlijk pasjes. Voor uw periodieke bezoekers geldt dit wellicht niet. Dan biedt een bezoekersregistratie uitkomst.

Papieren registratie

Vanaf 25 mei 2018 moeten organisaties voldoen aan de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet gaat gelden voor de gehele Europese Unie en vervangt in Nederland de huidige Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De nieuwe wetgeving vraagt van veel ondernemers de nodige voorbereidingen. Een papieren bezoekersregistratie lijkt makkelijk, maar druist tegen alle privacyreglementen in.

Daarnaast moeten we met de tijd mee en is een digitale registratie van uw bezoekers niet alleen makkelijk, maar ook veilig. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.